single.php

Vastuullista automaalausta laadusta tinkimättä

Joko olet tutustunut R-M:n Pioneer-/ eSense-tuoteperheeseen?
Amoy huolehtii, että sen kumppaniyrityksillä on käytössään paitsi kaikkein laadukkaimmat, myös ympäristöystävällisimmät tuotteet. 

 

Vastuullista automaalausta biomassataseella

Pioneer-/ eSense-lakat ja ohenteet ovat liuotinpitoisuuksiltaan markkinoiden matalimpia. Vallankumouksellisen menetelmän johdosta fossiilisten raaka-aineiden käyttöä on pystytty vähentämään uusiutuvilla raaka-aineilla.

Puhutaan biomassataseesta.

Käytännössä orgaanisesta jätteestä ja kasviöljystä valmistettavia uusiutuvia luonnonvaroja, kuten biodieseliä ja biokaasua, käytetään yhdessä fossiilisten luonnonvarojen kanssa tuotteiden raaka-aineina.

Sen lisäksi että Pioneer-/ eSense-tuotteista haihtuu mahdollisimman vähän orgaanisia liuottimia ympäristöön, ovat ne vastuullinen valinta työntekijöiden turvallisuuden kannalta.

Hyödyt pähkinänkuoressa

  • Vähemmän fossiilisia raaka-aineita
  • Vähemmän hiilidioksidipäästöjä
  • Tuotteiden tasalaatuisuus biomassataseen ansiosta
  • Matalampi liuotinpitoisuus

 

Tutustu tuotteisiin >>

__________________________________________________________________________________________

 

R-M on paljon enemmän kuin korkealuokkainen maalivalmistaja. R-M toimii aidon liikekumppanin tavoin ja se on ollut merkittävä toimija autoteollisuudessa lähes vuosisadan. R-M:n kiistaton kokemus, joustavuus ja asiakaskeskittyneisyys takaavat merkin jatkuvuuden toimia modernina kumppanina. Helppokäyttöisyys ja kilpailukykyiset värit takaavat tuottavuuden kasvun ja asiakkaiden menestyksen ympäri maailman.