page.php

AMOY Training Hub – Kansainvälinen automaalausalan innovaatiokeskus

AMOY Training Hub on Vantaalla sijaitseva innovaatiokeskus, jonka tavoitteena on lisätä kansainvälistä yhteistyötä, innovaatiota ja tiedonkulkua automaalauksen alalla. Modernit tilat palvelevat niin yritysten kuin ammatillisten oppilaitosten koulutusta ja kehitystä.

Kansainväliset koulutukset

AMOY Training Hub on pohjoismaiden modernein innovaatiokeskus, jota hyödyntävät koulutuksiinsa muun muassa BASF R-M:n asiakkaat. Sekä pohjoismaiden että Baltian maiden R-M-teknikoiden ja asiakkaiden koulutukset järjestetään Amoyn uusissa tiloissa.

AMOY Training Hubin omistaa suomalainen Amoy, jonka intohimona on tarjota kumppaneilleen vastuullisimpia ja korkealaatuisimpia ratkaisuja. Vantaalainen yritys on erikoistunut premium-maalien maahantuontiin, jälleenmyyntiin ja koulutukseen, sekä automaalaamoiden suunnitteluun ja rakentamiseen.

Kansainvälisen innovaatiokeskuksen avulla Amoy pyrkii edistämään alan toimijoiden yhteistyötä ja tiedonjakoa uusien innovaatioiden kehittämiseksi.

 

Ammatillinen koulutusyhteistyö

Yksi AMOY Training Hubin tavoitteista on lisätä työvoimaa alalle sekä varmistaa, että koulutuksen laatu vastaa työelämän muuttuvia tarpeita. Koulutuskeskus tarjoaakin tilat, uusimman tietotaidon ja tuotteet Vantaan Ammattiopisto Varian automaalariopiskelijoille.

Lue lisää yhteistyöstä >>

 

Ota yhteyttä

AMOY Training Hub tarjoaa tilat yritysten koulutuksille. Kiinnostaako koulutusyhteistyö tai tilojen vuokraus? Ota yhteyttä: markkinointi@amoy.fi

 

Lisätietoja:
Lauri Toivonen
Operatiivinen johtaja, Amoy
lauri.toivonen@amoy.fi
+358 50 522 5542