single.php

Amoy ja InCar yhdessä kohti vastuullisempaa vauriokorjausta

Amoy auttaa asiakkaitaan ottamaan käyttöön innovatiivisia menetelmiä ja hyödyntämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia. InCar on ottanut askeleen vastuullisempaan vauriokorjaukseen siirtyessään käyttämään RM:n Pioneer eSense -sarjan tuotteita. Ensimmäisenä tuotteet otettiin käyttöön Kouvolan toimipisteessä ja nyt niitä on jo käytössä Incarilla ympäri Suomen. Tästä osoituksena sertifikaatti.

Maailman suurimpiin kemian alan yhtiöihin kuuluva BASF on kehittänyt niin sanotun biomassatase-menetelmän, jossa tuotannossa käytettyjen uusiutuvien luonnonvarojen osuus voidaan kohdentaa matemaattisen mallin avulla valmiisiin tuotteisiin, jotka sertifioidaan.

Sertifioinnilla pystytään varmentamaan, että tuotannossa käytetyt raaka-aineet ovat biopohjaisia. Biomassatasetta voidaan verrata kuluttajille ja yrityksille myytävään vihreään sähköön. Töpselistä saatavassa sähkössä on sekaisin eri tuotantotavoilla tehtyä energiaa.

Uusiutuvista energialähteistä tehdyn sähkön osuus on kuitenkin mahdollista erottaa alkuperän todentavilla sertifikaateilla. Uusiutuvien raaka-aineiden käyttö ei vaikuta BASFin lopputuotteiden ominaisuuksiin. Tämä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää sellaisenaan nykyisissä tuotantoprosesseissa.

Kestävän kehityksen vaatimusten täyttämisestä on tulossa kilpailutekijä, joka voi vaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen.