page.php

Omat kumppanimme, maalaamoteknologia ja maalituotteet

Jotta palvelumme asiakkaiden suuntaan on virtaviivaista, ehdottoman ammattitaitoista ja osaavaa jokaisessa vaiheessa, olemme valinneet mielestämme neljä parasta kumppania markkinoilta, ja keskittyneet hiomaan osaamisemme niiden osalta asiakkaillemme niin hyväksi kuin mahdollista.


Maalit

R-M

R-M on automaalien satavuotias valmistaja, ja alan tunnetuin yritys. R-M vannoo laadun nimiin, ja painottaa kokemuksen, joustavuuden ja asiakaskeskeisyyden merkitystä omassa kehitystyössään. Heidän toiminta-ajatuksessaan ratkaisujen helppo käytettävyys johtaa parhaaseen tuottavuuteen.
R-M kuuluu BASF-konserniin.

Perfection made simple

SINNEK

Sinnek on viisikymmentä vuotta toiminut vahvan globaalin aseman saavuttanut maaliyritys Baskimaalta. Sinnek kuvaa lähestymistapaansa kokonaisvaltaiseksi, teknologisesti innovatiiviseksi ja tehokkaaksi. Heidän keskeinen ajatuksensa on tarjota premiumtuotteita järkevään hintaan.

Future is yellow

 

Maalaamoteknologia

Automaalausuunien markkinaa dominoivat italialaiset valmistajat. Kansainvälisesti hyväksi havaittu viisaus on luottaa kokeneisiin toimittajiin, ja välttää käytettyjen laitteistojen hankintaa.

Molempien teknologiakumppaniemme kanssa toimimme samalla mallilla. AMOY suunnittee ja mitoittaa asiakkaalle sopivimman ratkaisun. Tämän jälkeen valmistaja toimittaa ja asentaa palvelun asiakkaan käyttöön noin 4–6 viikon toimitusajalla.

 

CMC

Neljäkymmentävuotias CMC:n kehittää uusia automaalausratkaisujaan Firenzen läheisyydessä. CMC korostaa mahdollisuuksiaan toimittaa asiakaskohtaisesti toimivia räätälöityjä ratkaisuja, ja tuotteidensa tinkimätöntä laadukkuutta ja pitkäkestoisuutta.

Craftsman-like care


Edustamme myös muita tunnettuja tuotemerkkejä: Mirka, 3M, Norton, Car System, URKI-MIX Pro, SATA, DeVilbiss, Milwaukee, Iwata, Rupes, CAV Italy