single.php

MYYNTITEKNIKKO

Amoy Oy markkinoi automaaleja R-M tuotemerkillä, sisältäen täydellisen valikoiman oheistuotteita. R-M tuotemerkki on osa BASF:n konsernin liiketoimintaa. BASF on maailman johtava kemianalan yritys. Suomessa pääpaikkamme on Vantaalla. Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta www.rmpaint.com ja www.amoy.fi

Haemme Myyntiteknikkoa vastaamaan automaalituotteiden teknisestä tuesta ja myynnistä.

Vastaat omalta osaltasi uusasiakashankinnasta kuin myös nykyisten asiakkaiden palvelusta. Työ asiakkaan luona on olennainen ja tärkeä osa tehtävää. Opastat asiakkaita tuotteiden käyttöön teorian ja käytännön kautta. Käymällä asiakkaiden luona säännöllisesti varmistat, että asiakkaat saavat suurimman hyödyn tuotteistamme ja menetelmistämme. Sinun tehtäväsi on vahvistaa asiakkaalle, että R-M on oikea valinta tuotteiden toimittajaksi.

Alueellisesti vastaat koko Suomesta. Tehtävä vaatii matkustamista ja hoidetaan osittain toimistosta käsin.

Vahvuutesi on itsenäisessä työskentelyssä ja olet valmis vastaanottamaan uusia haasteita. Asiakassuhteiden luominen ja ylläpito on sinulle ominaista ja viihdyt roolissa, jossa toimit esittelijänä ja asiantuntijana. Edellytämme, että sinulla on käytännön kokemusta ja tuntemusta automaaleista sekä soveltuva koulutustausta. Arvostamme kykyä tunnistaa ja tuottaa ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Työssäsi olet järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työkentän kansainvälisessä yrityksessämme.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Jari Winqvist, puh. 040179 9772. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si osoitteeseen markkinointi@amoy.fi viimeistään 30.12.2019.