single.php

LähiTapiolan tutustumispäivä InCarin korikorjaamon arkeen

InCar ja sen pitkäaikainen maalaamokumppani Amoy järjestivät huhtikuun alussa LähiTapiolan vakuutustarkastajille tutustumispäivän korikorjaamon arkeen. 

 

Vahinkotarkastajat työskentelevät nykyään useimmiten toimistossa ja tutkivat vahinkoja kuvien perusteella. Korjaamojen arkinen todellisuus saattaakin jäädä etäiseksi. LähiTapiola osallistui InCarin ja Amoyn järjestämään tutustumispäivään InCarin Tikkurilan toimipisteellä. LähiTapiola kiitteli onnistunutta päivää, joka oli osallistujilleen antoisa ja riittävän käytännönläheinen.

InCarin avainasiakasjohtaja, Juha Lehtonen, pitää avoimuutta toimivan yhteistyön pohjana.

”Yhteistyö ja luottamus syventyvät, kun pääsemme näyttämään, mitä työmme tarkoittaa käytännössä. Seuraavasta tutustumispäivästä on jo puhuttu alustavasti syksylle.”

Maalaus merkittävä osa korikorjausta

Vakuutustarkastajien ymmärrys kasvoi tämän päivän maalauksiin liittyvistä asioista ja esimerkiksi siitä, mitä kukin maalausvaihe pitää sisällään. He pääsivät myös itse kokeilemaan ruiskutusta.

Amoyn operatiivinen johtaja Lauri Toivonen kertoo, että esimerkiksi oikeiden värisävyjen löytäminen vaatii paljon ammattitaitoa.

”Kävimme päivän aikana läpi perusasioita, kuten spektrofotometrin toimintaa. Sillä löydetään juuri oikea värisävy korjattavaan maalipintaan.”