single.php

Esittelyssä Amoyn uusi myyntiteknikko: Timo Korpiniemi

Amoyn tiimi täydentyi uudella vahvistuksella, kun myyntiteknikko Timo Korpiniemi liittyi remmiin huhtikuun alussa. Entinen ravintolakokki on toiminut automaalarina 13 vuotta. Nyt työnkuvaan Amoylla kuuluu vastuu automaalituotteiden teknisestä tuesta ja myynnistä.

 

39-vuotias Timo asuu Vantaalla. Perheeseen kuuluu vaimo, kaksi tytärtä ja koira. Miehen vapaa-aika kuluu muun muassa kuntosalilla käyden, lenkkeillen ja perheen kanssa aikaa viettäen. Timo nauttii myös kirjojen lukemista ja kuuntelusta sekä elokuvista. Koripallo yhdistää sekä Timoa että toista hänen tyttäristään – viikonloput menevätkin monesti matseja seuratessa. Perheihmiseksi itseään kuvaileva Timo arvioi olevansa samalla erittäin tavoitteellinen ja kunnianhimoinen ammatillisesti.

”Pyrin pitämään mieleni avoimena ja nöyränä, jotta voisin jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta.”
Alun perin ravintolakokkina työskennellyt Timo kouluttautui uudelleen ja valmistui automaalariksi vuonna 2009. Ammattikoulun lisäksi hän on suorittanut myös mestaritutkinnon. Sittemmin Timo on työskennellyt useammassa eri merkkiliikkeessä (mm. Toyota, Laakkonen, Veho) ympäri pääkaupunkiseutua.
Jokaisesta paikasta olen lähtenyt monta kokemusta rikkaampana. Koen vahvuutena sen, että olen saanut työskennellä monien eri tuotteiden ja menetelmien kanssa sekä nähnyt vaihtelevia tapoja hoitaa maalausprosessi alusta loppuun.”
Timo uskoo, että hänen monipuolisesta kokemuksestaan sekä näkemyksellisyydestään on hyötyä sekä Amoylle että sen asiakkaille.
”Olen todella innoissani uudesta työstäni Amoyn myyntiteknikkona. Minulle on tärkeää, että asiakkaat saavat parhaan mahdollisen hyödyn tuotteistamme ja menetelmistämme.