single.php

Näin entinen pienkonemyymälä muuttuu automaalaamoksi

InCar on vuonna 1991 perustettu autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun erikoistunut yritys, jolla on yli 40 toimipistettä 23 paikkakunnalla, 350 työntekijää sekä lisäksi 12 InCar-partnerin valtakunnallinen kumppaniverkosto. InCarin uusin Kouvolan toimipiste rakennettiin entisiin pienkonemyymälän tiloihin. Amoy toimitti kokonaisvaltaisen maalaamojärjestelmän uuneineen ja pohjatyöalueineen. 

Amoy:n operatiivinen johtaja Lauri Toivonen kertoo, että maalaamojärjestelmien toimittamisessa tärkeintä on ymmärrys olemassa olevien tilojen rakenteista.

”Kun maalaamojärjestelmää lähdetään sovittamaan tilaan, jota ei ole alun perin suunniteltu tähän tarkoitukseen, on huomioitava paljon eri asioita, kuten esimerkiksi kiinteistön ilmanvaihtojärjestelmät ja paloturvallisuus.”

Automaalaamo pystytettiin tiiviissä aikataulussa: vain kolmessa viikossa. Kumppanina Amoy oli mukana työmaakokouksissa ja piti huolen siitä, että maalaamojärjestelmä saadaan sovitettua juuri tähän tilaan.

”Aina projekteissa tulee vastaan yllätyksiä. Onkin meidän ammattitaitoamme miettiä, miten tilanteet ratkaistaan niin, että lopputulos on korkealaatuinen.”

InCarin toimitusjohtaja Marko Jussila kiittelee Amoy:ta saumattomasta yhteistyöstä.

”Kouvolan toimipiste on jo 24. automaalaamo, jonka Amoy on meille kumppanina toimittanut. Hommat sujuvat aina sovitulla tavalla ja voimme luottaa siihen, että meillä on käytössä moderneimmat järjestelmät ja tuotteet.”