single.php

Esittelyssä CMC – italialainen automaalausteknologian edelläkävijä

CMC:n italialaisia automaalausratkaisuja on kehitetty yli 45 vuoden tutkimustyöllä. Brändiin luottavat niin Ferrarin kuin Lamborghinin kaltaiset urheiluautovalmistajat kuin lento- ja junateollisuuden toimijat.

CMC:n innovaatioihin kuuluu muun muassa nollapäästöinen EPA-suodatusjärjestelmä. Maalauskammioissa voidaan hyödyntää pneumaattista välikattoa, joka synnyttää energiasäästöjä kohdennetulla ilmankierrolla.

CMC on Amoyn pitkäaikainen kumppani, jonka kanssa on tehty jo yli kaksikymmentä projektia. Amoyn operatiivinen johtaja, Lauri Toivonen, arvioi CMC:n luotettavaksi yhteistyökumppaniksi.

”CMC on osoittanut haastavinakin aikoina toimitusvarmuutensa. Ammattitaitoiset italialaiset asentajat tulevat paikan päälle huolehtien nopeasta laiteasennuksesta. Pitkä yhteistyö on sulauttanut toimintatavat kotimaisten ja italialaisten asentajien välillä, mikä mahdollistaa kireätkin aikataulut.”

 

Ammattitaitoiseen asennukseen kuuluu käyttöönottotestit, joiden pohjalta syntyvät laitetakuu ja dokumentit käyttöönotosta.

Toivonen arvioi, että CMC:n maalauskammiot ovat monikäyttöisiä ja edistyksellisiä.

”Kammioihin on saatavilla erilaisia optioita: kuten koneisto voidaan sijoittaa kokonaisuudessaan katolle tilan säästämiseksi, ilman erillisiä tukirakennelmia. Integroidut infrakuivaimet taas sopivat vesi- ja liuotinpohjaisille maaleille, jolloin vältytään kaasu- ja dieselpoltinten käytöltä ja vähennetään hiilidioksidipäästöjä.”